Резервации

Промени относно реда за резервации за лечение и рехабилитация в „СБР – ВИТА“ ЕООД – Велинград и „СБР – ВИТА“ ЕООД – клон Поморие за контингента на МО, СППМО и БА от 2024 година.

УВАЖАЕМИ ПАЦИЕНТИ,

С цел по-добрата възможност за планиране приема на пациенти, резервациите в „СБР – ВИТА“ ЕООД- клон Поморие се правят два месеца преди датата на настаняване.

Поради предварителни резервации на служители от системата на МО, всички места са  заети от месец май до октомври вкл. по предварителни заявки.

За отказани резервации се обаждайте предходния месец, на този месец, който желаете след 10-то число.

Начини за резервации:

  1. Основният начин за резервация е по телефона!
  • Всеки работен ден от 7,30 до 16.00 часа на телефони: 0878/ 670083; 0876/ 670048

Забележка: в почивни дни и извън посочените по-горе часове телефоните не са активни!

  1. На e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – при невъзможност да се свържете по телефона, се изпраща запитване за уточняване на възможност за прием.

В него се посочват:

  • имена на желаещите да проведат лечение;
  • начин на прием – по Здравна каса, по НОИ, или на свободен прием;
  • желан период;
  • телефон за контакти!

Изпратените по електронна поща запитвания НЕ СА РЕЗЕРВАЦИЯ! Запитванията за прием се разглежда от сектор „Резервации”.  Наш служител се свързва с пациентите за уточняване възможностите за прием на желаната от Вас дата, или при невъзможност, се предлага най-близката свободна дата.

 Забележка: Резервация имате само ако сте говорили лично със служител от сектор „Резервации“, който Ви е дал съответната дата за планов прием!

  1. На място в „СБР – ВИТА“ ЕООД – клон Поморие, ул. „Проф. Парашкев Стоянов“ №12

Окончателното потвърждение  на направената резервация се прави 1 /един месец/ преди уточнената и резервирана дата САМО на посочените телефони!

Ако няма направено потвърждение по телефон, резервацията СЕ АНУЛИРА!!!

ekip r

Горе